Etiquetes

Brevets (2) Carretera (35) Chorradas (3) Collserola (3) corriols (32) Duatlón (4) Entrenamiento (28) Especiales (44) Esplús (10) Familia (31) Fortanete (5) Mecànica (7) News (33) Nocturna (6) Remenber (4) Runnig (8) Salidas (45) Trail Running (10) Turó (11)

dimecres, 14 d’octubre del 2009

Frank Vandenbroucke


Otro al saco de goma, una pena.
Con 19 años profesional del ciclismo y a los 34 listo.
Habría que reflexionar un poco, especialmente los familiares de esos jóvenes talentos.
Estaba sin equipo y ahora le llueven las ofertas.
Jugete roto del ciclismo, James Dean del ciclismo, el otro Pantani.......


"Se veía venir como, hace unos años todos veían llegar la muerte inevitable de Chava Jiménez (2003), de Marco Pantani (2004), otros dos grandes ciclistas, tan grandes de talento, de rebeldía, como frágiles de espíritu, tan geniales, tan autodestructivos. Cuando, joven prodigio, conquistó el ciclismo belga como una cascada brillante de fuegos artificiales en 1994, a Vandenbroucke se le recibió como el nuevo mesías, Merckx redivivo. Cuando, en 2008, viejo prematuro, hundido y desesperado, escribió su autobiografía en 2008, Vandenbroucke la tituló, por una vez consciente, "No soy Dios"."

El Pais

Aprofito per penjar aquesta noticia del web de la federació , jo tenia la intenció de pujar amb el Armand, però coincideix amb la trobada anual de cosins........sí ja he provat d'anular el cap de setmana i canviar-ho per el dinar del dissabte però la agencia vol cobrar igualment merda de peles.


Marxa nocturna en record de Xavier Novell


La pèrdua d´ un ciclista tant carismàtic com el master 30 Xavier Novell, mort la setmana passada en un accident a la carretera mentre practicava ciclisme, ha servit per organitzar una marxa nocturna al Turó de l´ Home, una sortida que aquest any s´ havia fet i el propi corredor homenatjat va potenciar fa un any. La sortida inclou pujada i baixada després d´ un minut de silenci. L' hora de sortida serà a les 18 hores al pavelló d'esports de Sant Celoni. És necessari portar, llums, peto reflectant i casc.